Geestkracht!

Columba’s Day op Pinksteren, 9 juni 2019

Hartelijk welkom op Pinksterzondag, in de Clarakapel van de Geestelijke Verzorging van Parnassia, een grote GGZ instelling in Den Haag.

14:30
Ontvangst met koffie en thee.

15:00
Kleine pelgrimage vanuit de kapel rondom het terrein, langs gedenkwaardige plaatsen.

17:00
Viering van Columba Day waarin leden, associates, vrienden en belangstellenden hun commitment aan de beweging van de Geest vernieuwen.

Het thema is 'Geestkracht'

Wij vieren de Geest, op de plaats van een psychiatrische instelling waar de geest van de mensen zo beklemd en gewond is. Is het denkbaar dat in onze kwetsbaarheid ook onze grootste kracht schuilt? Hoewel... 'onze' kracht? Aan de viering en de bezinning geeft dit een eigen kleur.

18:00
Gezamenlijke potluck maaltijd. Als iedereen iets meeneemt, is er genoeg voor iedereen.

Locatie
Clarakapel, Rozenbottelstraat 14, 2552 DS Den Haag

OV
Tram 2 (richting Kraaijenstein) vanaf Den Haag CS, halte Walnootstraat. Vanaf de halte even met de tram meelopen en dan meteen rechts door het hek het terrein van Parnassia oplopen. Het pad linksom volgen, met de bocht mee naar rechts langs het water, en bij het witte Landhuis naar links. De meest linkse deur van het platte gebouw waar je nu voor staat geeft toegang tot de Clarakapel.

Ruim en gratis parkeergelegenheid.

Maaltijd
We nodigen ieder uit om iets te eten en te delen mee te nemen. Brood, hapjes, een zoete of hartige taart, fruit, noten… Er is een (kleine) koelkast aanwezig. Voor drinken wordt gezorgd.

Kosten
Vrije bijdrage