Video van de

Service of Welcome and Blessing

van de Iona Community, op zondag 7 juni 2020

Door Neil Paynter Op 15 juni 2020

Op zondag 7 juni hield de Iona Community een speciale dienst om dank te zeggen en te bidden voor de vertrekkende leiders, Kathy Galloway en Christian MacLean; en om de nieuwe leden, onze nieuw benoemde Transition Manager, Caro Penney, en Ruth Harvey - de nieuwe leider van de Iona Community, te verwelkomen en te bidden.

Normaal gesproken zou deze dienst op Iona hebben plaatsgevonden, maar dit jaar kwam hij vanwege Covid-19 en lockdown uit de huizen van ongeveer 23 leden over de hele wereld. De dienst stond open voor leden, geassocieerde leden en vrienden - en voor iedereen die de Community steunt en haar doel en visie deelt. Dank u wel.

In de inleiding van de dienst zei Worship Leader Alison Adams: 'Voor ons is dit echt een unieke gelegenheid, ingegeven door onze huidige omstandigheden, natuurlijk. Maar deze keer heeft ons een gave gegeven: de gave van deze gelegenheid... 'Gods Geest zet ons aan tot nieuwe avonturen'.

De dienst omvat een nieuw lied van John L Bell, 'The light of Christ be yours today', en een nieuw lied van John, 'We will meet' *
(hier gezongen door Alison Adam).

Met dank aan lid Martyn Coe voor deze video.

* Op dit moment wordt toestemming gegeven voor 'We will meet' om gratis gebruikt te worden in lokale kerkgodsdiensten en niet-commerciŽle situaties, maar het kan niet worden gekopieerd of gepubliceerd voor commercieel gebruik zonder toestemming van de auteursrechthouders:
copyright © 2020 WGRG, c/o Iona Community, Glasgow, Schotland. wildgoose.scot
.

Hier de liturgie voor download.